Szarotka @ 24 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=665444Wczoraj upiekłam te pyszne muffinki niby z okazji weekendu czekoladowego, to kolejne pychotki z Twojego przepisu![]()
Jest mi niezmiernie miło i bardzo się cieszę, że muffinki tak smakują i co najważniejsze wszystkim ładnie wyrastają. Pozdrawiam serdecznie![]()
Joanna @ 4 Mar 2008 napisał:
imp_act @ 4 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=596364Na zachętę fotki:
Pokaż załącznik 18480
Pokaż załącznik 18481musze powiedziec ze fotki naprawde zadzialaly zachecajaco.
imp_act - jestes moim guru w kwestii muffinow!!![]()
te podwojnie czekoladowe wyszly mi jeszcze pyszniejsze niz z budyniem.
kolega ktorego zaprosilam na degustacje wyrobow z nadzieja w oczach pytal czy moze zjesc jeszcze bo mu glupio bylo tak sie "zazerac". nie moglam mu odmowic, bo moze przynajmniej mi jakas dobra reklame zrobi w okolicy![]()
kini1812 @ 15 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=691425imp_act - jestes moim guru w kwestii muffinow!!![]()
te podwojnie czekoladowe wyszly mi jeszcze pyszniejsze niz z budyniem.no bez przesadypolecam jeszcze do wypróbowania muffinki ze śliwkami, można je zrobić także z innymi owocami![]()
cieszę się, że muffinki wszystkim tak smakują![]()
aja @ 16 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=717177Już od jakiegoś czasu korzystam z przepisów na cincin, ale teraz natrafiłam na mur nie do przebiciaRobię muffinki wg przepisu, wszystko idzie świetnie, wkładam ciasto do papierowych foremek (które układam na blasze) a po wyjęciu zamiast pachnących babeczek zastaję pachnące, ale... ciasto, bo wszystko się rozlało na całą blachę. Zastanawiam się czy to może wina foremek (używam firmy Zenker)? No bo ciasto rzadkie na pewno nie jest, bo gdyby było jeszcze bardziej geste to by się go nie dało z miski wyciągnąć
Komuś może też tak się zdażyło?
sprobuj dac ciasto do podwojnych papilotek,spotkalam sie z takimi wskazowkami.
Ale najpewniejszy sposob jest odpowiednia forma do mufinek,wtedy wychodza na 100%
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.