bzium @ 29 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744192Tak, to przez ten przepis się wciągnęłam w cincina..
Muffinki pierwsza klasa, w każdej możliwej wersji smakowej. Po prostu połączenie muffinki z budyniem i czekoladą to niebo w paszczy!
Bzium, to tak jak ja![]()
Austerka @ 29 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=768904Jaki jest czas i temperatura pieczenia?Ja piekłam w temp. 180st.C przez około 30 min.![]()
abbra @ 23 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=809933Też robiłam i potwierdzam , że są bardzo pyszne !
Witam Abbro![]()
Piękne te muffiny ! Jeszcze takich nie robiłam . Strasznie apetyczne, mniam![]()
abbra @ 23 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=810079Hej Majanko !Fajnie Cię tutaj spotkać![]()
![]()
Te mufinki są dobre - tak dobre , że moja siostra ciągle je musi piec dzieciom ( i nie tylko) .
Ja już dość dawno się tu zarejestrowałam,ale ogólnie nie zaglądam. Dziś rozmawiając z Atinką i dzięki niej postanowiłam tu wejść i widzę mnóstwo ciekawych postów odnośnie muffin i nie tylko. Chyba będe częsciej zaglądać![]()
Czy ten przepis na budyniowe widziałam może u Cudawianek kiedyś ?
Pozdrówka.
Majana @ 23 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=810083Czy ten przepis na budyniowe widziałam może u Cudawianek kiedyś ?Sprawdziłam - dokładnie ten sam przepis - a Cudawianka miała go właśnie z cincina![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.