JotHa
Member
- Wrz 20, 2004
- 22,942
- 0
- 36
A teraz moje pytania
1. Jak dlugo smazycie ? Tez mialam zgrzyt kiedys piekac paczki, bo wyszly w srodku niedopieczone. Na jakim 'ogniu' ? Rozumiem, ze jak tluszcz za goracy, to szybko sie 'pala' i sa w srodku surowe (zwlaszcza w okolicy nadzienia), wiec tak kombinuje, ze w tym przepisie jest mniejsze prawdopodobienstwo niedopieczenia
2. Jak uzyskac ten piekny zolty pasek na obwodzie ? Slyszalam juz o przykrywaniu pokrywka, ale u mnie... zero... moze gdzieniegdzie taki niechcacy sie pojawil
A najczesciej wcale....
Jak czarujecie ten pasek ?

1. Jak dlugo smazycie ? Tez mialam zgrzyt kiedys piekac paczki, bo wyszly w srodku niedopieczone. Na jakim 'ogniu' ? Rozumiem, ze jak tluszcz za goracy, to szybko sie 'pala' i sa w srodku surowe (zwlaszcza w okolicy nadzienia), wiec tak kombinuje, ze w tym przepisie jest mniejsze prawdopodobienstwo niedopieczenia

2. Jak uzyskac ten piekny zolty pasek na obwodzie ? Slyszalam juz o przykrywaniu pokrywka, ale u mnie... zero... moze gdzieniegdzie taki niechcacy sie pojawil

Jak czarujecie ten pasek ?


