vikol @ 11 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=943747witam serdecznie-świetny jest ten przepis na pączki,piekłam pierwszy raz dzisiaj
na tłusty czwartek-polecam, pozdrawiam.dziękuje kasha![]()
kati81 @ 2 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1099644Dzięki za odpowiedźTak myślałam, ale wolałam się upewnić, bo nigdy w życiu nie robiłam pączków...![]()
Jak na razie zrobiłam krem adwokatowy oraz kulki z ciasta - rosną właśnie na stolnicy, a smalec się rozgrzewa we frytownicy - zobaczymy co z tego wyjdzie
Hej Kati, jak pączki? Już wszystkie zjadłaś?![]()
weerka @ 3 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1099727o mój ulubiony przepis wyciągnęłyście!
dziś też z niego korzystałam ale sama jakoś nie mam ochoty na pączki dziś .
za to moje chłopy fedrowały jak szalone.![]()
Kasha a Ty kiedy swoje pączuchny ukulasz?Myśmy w zeszłym roku te robiły?![]()
Przed samym zamknięciem napadłam na Biedronkę i kupiłam wszystko do pączków, marmolada różana straszliwie rozrzedzona, wrrrr![]()
i Dykielowe jutro kulam, Bajaderkowe na noc stawiam do lodówy - z obu przepisów będę robić po pół porcji![]()
Doczekać się nie mogę![]()
![]()
![]()
weerka @ 3 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1099807tak Kasha w zeszłym roku te robiłyśmy.
i przy tych już na zawsze mam wrażenie zostanę.
a pstrykniesz fotę swoim pięknie ukulanym pączuchnom?
zawsze wiję się z zazdrości jak patrzę na Twoje ukulanki ale wytrwale dążę do ideału.Dopiero wstałam, zieeeew.
Zaraz biorę się za ciasto![]()
Shiral @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100755Kasha co Ty chcesz od swoich pączusiów? wyglądają bardzo smakowicie
dziękuję![]()
hi hii, wydaje mi się, że takie poszarpańce![]()
Shiral @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100755Kasha co Ty chcesz od swoich pączusiów? wyglądają bardzo smakowicie
bo to kokietka jest![]()
phi,w końcu kiedyś mi też takie kształtne wyjdą![]()
weerka @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100968bo to kokietka jest![]()
phi,w końcu kiedyś mi też takie kształtne wyjdą
Kochanie, V. w gotującym się oleju sklejał dzióbki pączkom bo się robiły dziury przez które wypływała do tłuszczu marmolada,
sklejał je dwiema wykałaczkami od spodu i każdy pączek miał jeżozwierza![]()
A gdzie zdjęcie Pani pączuszków procię Pani?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.