Joanna @ 23 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=640848Otwieram od razu.![]()
Zawsze po zapachu wiem, kiedy ciasto jest już gotowe.
Aha, oki. Ja się bardziej bałam, czy nie klapnie, niż "niegotowości". Niech się uda, niech się uda...!
Joanna @ 23 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=640848Otwieram od razu.![]()
Zawsze po zapachu wiem, kiedy ciasto jest już gotowe.
Aha, oki. Ja się bardziej bałam, czy nie klapnie, niż "niegotowości". Niech się uda, niech się uda...!
Siostra_Ducket @ 23 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=640914pieklas tylko w tych papierowych formach?
czy tez w jakiejś blaszcze?Tylko w papierowych formach.One są dość solidne.![]()
![]()
Margot @ 23 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=640917ja uparłam się na te foremki gwiazdki i mam dwie ,trochę przypiekłamŚliczne! Jak prawdziwe pandoro!![]()
![]()
Bethan @ 23 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=640930Udało się! I to jak się udało!!! Pięknie wyrosło, mam 2 pandoro plus jedno malutkie zrobione przez moją 5-latkę w małej foremce silikonowej w kształcie gwiazdkiSmak jest NIESAMOWITY i wart tych godzin czekania.
Bethan, ciesze się razem z Tobą i dziękuję za wspólne pieczenie!![]()
I jak tu z Wami współpracować na ludzkich warunkach kiedy tak zachęcacie do pieczeniaSłowka z hiszpańskiego mogą poczekać, idę działać![]()
![]()
BeataSz @ 18 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=662857No dobra ! jutro z rana zacznę robić, bo już dziś za późno. No chyba, żeby tak jak Sylwia w foremce na noc do lodówki wstawić
Ja tam ryzykuje![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.