Graz @ 23 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=914073ja w tym roku chyba upieke na pełnoziarnistej - przynajmniej część - dla mnie. Ale co zrobic z miodem? Miodu też mi nie wolno.Margot @ 23 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=914165Graz , może tak k żytnio-pszenny ? Lub żytnio-orkiszowy na razowej mace będzie smaczny zobaczysz
A fruktozę ? Ona chyba tak nie podnosi cukrualbo syrop z agawy, bedzie 100% naturalnie i zdrowo![]()
Margot @ 23 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=914165Graz , może tak k żytnio-pszenny ? Lub żytnio-orkiszowy na razowej mace będzie smaczny zobaczysz
A fruktozę ? Ona chyba tak nie podnosi cukruale co zytnio pszenne?![]()
Graz @ 24 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=914533ale co zytnio pszenne?
Graz myślałam żeby połączyć mąkę pszenną razową i żytnią razową po połowie
Graz @ 24 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=914534Bea, jesteś moim guru. Nie słyszałam o takim syropie, ale czytam, że indeks glikemiczny ma dość niski, a smak podobny do miodu - więc jesli uda mi sie go kupić, to chyba beda jakies pierniczki w tym roku i dla mnieBo ja jednak lubie pierniczki, szczególnie na BN.![]()
Dziekuję, jak sie uda, to na pewno przetestuję.
Tak tak, to nawet jeden z nielicznych 'cukrow' antyrakowych
Smak ma bardzo przyjemny, mam nadzieje ze Ci posmakuje.
Poszukaj w sklepach ze zdrowa zywnoscia. A w razie czego jest u mnie![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.