JotHa
Member
- Wrz 20, 2004
- 22,942
- 0
- 36
Tak, jak pisalam zdawkowo w innych watkach.
Smak faktycznie typowo torunski , jednak ciasto pochlonelo prawie polowe porcji wiecej maki. Mialam spore problemy z walkowaniem nie z powodu klejenia sie, ale z powodu dosc duzej elastycznosci samego ciasta.
Powiem szczerze, ze z czasem stawalo sie to drazniace. :twisted:
Wyszly mieciutkie, smakowo... trounskie, ale bez nuty piernikowego zapachu i koloru
Smak faktycznie typowo torunski , jednak ciasto pochlonelo prawie polowe porcji wiecej maki. Mialam spore problemy z walkowaniem nie z powodu klejenia sie, ale z powodu dosc duzej elastycznosci samego ciasta.
Powiem szczerze, ze z czasem stawalo sie to drazniace. :twisted:
Wyszly mieciutkie, smakowo... trounskie, ale bez nuty piernikowego zapachu i koloru
