BabyJane @ 9 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=787091ja jutro upijam swojego, jakoś to bez strzykawek wykombinuję
ja pierwszego jak kiedyśrobiłam i nie wpadłam na strzykawkę, to wlewałam małą łyżeczką w każdą dziurkę![]()
![]()
ewalukas @ 11 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=788477Nic mu będzieznaczy jak mu nie bardzo równo
przecież za tydzień znów będzie pił![]()
tez racjanapoje pijusa za tydzien, do tego czasu wykombiuje strzykawe!
...zaraz-zaraz...musze zerknac do przepisu czy go wtedy nie trzeba czasami pod noz...![]()
juz sprawdzilam...i obejdzie sie bez klucia...no chyba, ze jako narkoza przed opjeracja...
ewalukas @ 9 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=787124ja pierwszego jak kiedyśrobiłam i nie wpadłam na strzykawkę, to wlewałam małą łyżeczką w każdą dziurkę![]()
i spiłam go łyżeczką ale coś bardzo wilgotny z wierzchu jest, bo dużo się rozlewało bo górze zamiast wpadać do dziurek. mam nadzieję, że z czasem wchłonie ten nadmiar![]()
cheninn @ 11 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=788554ok, to dam mu trochę wyparować, a najwyżej rano go zawinę z powrotem
tak się stresuję tym piernikiem, że co chwilę latam zobaczyć jak się miewa![]()
dzięki za radę
może nie lataj, bo jeszcze na święta nie będziesz miałano chyba, że Cię nie kusi. Ale mnie sam zapach tak kusił, że czym prędzej chciałam go zapakować ponownie, bo nie ręczyłam ani za siebie, ani za męża![]()
![]()
ewalukas @ 11 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=788547zostaw, niech mu trochę wyparujeja moje w środku nocy przekręcałam na bok![]()
to jak ja swój zawinęłam, nawet jak był mokry to mi spleśnieje?![]()
BabyJane @ 12 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=788603to jak ja swój zawinęłam, nawet jak był mokry to mi spleśnieje?
jeśli szczelnie owinęłaś to może tak być.
ewalukas @ 12 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=788613jeśli szczelnie owinęłaś to może tak być.to ja go już odwijam, oby nie było za późno...![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.