doti @ 12 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920359a ja mam pytanie z innej beczki.
czym nakładacie lukier że takie równe "kreski" wam wychodzą?
bo ja totalny laik w tej sprawieGdyby sie przeczytalo choc pierwsza strone watku......
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=773034
kasha @ 11 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920123Czy można zamiast masła dać margarynę Kasię?
w zeszłym roku piekłam z Kasią i pierniki były bardzo smaczne. w tym roku również zrobiłam na Kasi i dzisiaj odbędzie się wielkie pieczenie ;D
Caritka @ 12 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920364Gdyby sie przeczytalo choc pierwsza strone watku......
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=773034
dzieki wielkie za info
mam nadzieję że moje pierniczki wyjdą choć w połowie tak piękne jak Twoje
kasha @ 13 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920627Moimi pierniczkami można gwoździe przybijać
chyba mąka zbyt mało chłonna,
surowe ciasto tak twarde było że opadłam z sił po tym wałkowaniu i jestem zwłokimoje też wyszły twarde ale licze na to że zmiękną jeszcze
tylko sie zastanawiam do czego je zamknąćbo nie mam aż taki wielu pustych pudełek ...
ostatnio wszystkie pudełka zagospodarowałam....
doti @ 14 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921012tylko sie zastanawiam do czego je zamknąćbo nie mam aż taki wielu pustych pudełek ...ja wziełam się na sposób. Nie mam wielu puszek a pierników multum. Wobec tego wsadziłam je do kartonu, takiego po ciastkach i całość owinełam folią spożywcząTo jest o tyle dobre, że jak ktoś odwinie karton bez mojej wiedzy to się od razu pokapuję, bo folia nosi ślady 'przestępstwa'
inula @ 14 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921068ja wziełam się na sposób. Nie mam wielu puszek a pierników multum. Wobec tego wsadziłam je do kartonu, takiego po ciastkach i całość owinełam folią spożywcząTo jest o tyle dobre, że jak ktoś odwinie karton bez mojej wiedzy to się od razu pokapuję, bo folia nosi ślady 'przestępstwa'no ja wsadziłam do słoja na ogórki kiszone, weszło prawie 2/3 porcjia reszte jakoś gdzieś ulokujęa jak nie to zjem
część juz polukrowałam
Caritka @ 14 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921143Doti- sliczny Dino
Mniam!
Ciesze sie, ze pomimo, ze wychodza Wam twarde, nie zrazacie sie i je pieczecie, i ze Wam smakuje
Dziekuje
A w ogole, to kamien z serca, ze one miekknadzięki
miękną, miękną ale mają jedną wadę... za szybko znikają
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia