doti @ 12 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920359a ja mam pytanie z innej beczki.
czym nakładacie lukier że takie równe "kreski" wam wychodzą?
bo ja totalny laik w tej sprawie
Gdyby sie przeczytalo choc pierwsza strone watku......![]()
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=773034
![]()
kasha @ 11 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920123Czy można zamiast masła dać margarynę Kasię?![]()
w zeszłym roku piekłam z Kasią i pierniki były bardzo smaczne. w tym roku również zrobiłam na Kasi i dzisiaj odbędzie się wielkie pieczenie ;D
Caritka @ 12 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920364Gdyby sie przeczytalo choc pierwsza strone watku......![]()
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=773034
dzieki wielkie za info![]()
mam nadzieję że moje pierniczki wyjdą choć w połowie tak piękne jak Twoje![]()
kasha @ 13 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920627Moimi pierniczkami można gwoździe przybijać![]()
chyba mąka zbyt mało chłonna,
surowe ciasto tak twarde było że opadłam z sił po tym wałkowaniu i jestem zwłoki
moje też wyszły twarde ale licze na to że zmiękną jeszcze![]()
tylko sie zastanawiam do czego je zamknąćbo nie mam aż taki wielu pustych pudełek ...![]()
ostatnio wszystkie pudełka zagospodarowałam....
doti @ 14 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921012tylko sie zastanawiam do czego je zamknąćbo nie mam aż taki wielu pustych pudełek ...
ja wziełam się na sposób. Nie mam wielu puszek a pierników multum. Wobec tego wsadziłam je do kartonu, takiego po ciastkach i całość owinełam folią spożywcząTo jest o tyle dobre, że jak ktoś odwinie karton bez mojej wiedzy to się od razu pokapuję, bo folia nosi ślady 'przestępstwa'![]()
![]()
inula @ 14 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921068ja wziełam się na sposób. Nie mam wielu puszek a pierników multum. Wobec tego wsadziłam je do kartonu, takiego po ciastkach i całość owinełam folią spożywcząTo jest o tyle dobre, że jak ktoś odwinie karton bez mojej wiedzy to się od razu pokapuję, bo folia nosi ślady 'przestępstwa'![]()
no ja wsadziłam do słoja na ogórki kiszone, weszło prawie 2/3 porcjia reszte jakoś gdzieś ulokuję
a jak nie to zjem![]()
![]()
![]()
część juz polukrowałam
![]()
![]()
Caritka @ 14 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921143Doti- sliczny Dino![]()
Mniam!
Ciesze sie, ze pomimo, ze wychodza Wam twarde, nie zrazacie sie i je pieczecie, i ze Wam smakuje![]()
Dziekuje![]()
![]()
A w ogole, to kamien z serca, ze one miekkna
dzięki![]()
miękną, miękną ale mają jedną wadę... za szybko znikają![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.