iluana @ 20 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1333309do tych co robiły ze sliwkami
Sliwki na pół ?? Jak duzo kładlyscie tych śliwek ???ja ostatnio piekłam ze śliwkami i kruszonką i nie zdążyłam zrobić zdjęcia
śliwki przekroiłam na pół i ułożyłam skórką do dołu. Układałam je w rządkach w odległości ok 1-1,5cm od siebie, bo akurat tak mi się mieściły równiutko do foremki
adrijah @ 20 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1333312ja ostatnio piekłam ze śliwkami i kruszonką i nie zdążyłam zrobić zdjęcia
śliwki przekroiłam na pół i ułożyłam skórką do dołu. Układałam je w rządkach w odległości ok 1-1,5cm od siebie, bo akurat tak mi się mieściły równiutko do foremkiwielkie dzięki
iluana @ 20 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1333309do tych co robiły ze sliwkami
Sliwki na pół ?? Jak duzo kładlyscie tych śliwek ???A ja kroję śliwki na ćwiartki,układam skórką do dołu jedna przytulona drugiej.No i na to kruszonka
iluana @ 22 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=133415040 minut minelo i mam wodę u góry - co jest ???Jakie śliwki miałaś? Raz robiłam z wodnistymi jabłkami i taką wodę miałam nie wszystkie rodzaje nadają się do pieczenia.
margarett @ 25 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1435342Wyciągam jako ulubione uniwersalne ciasto z owocami sezonowymi - właśnie się piecze z rabarbarem.U mnie też
Nie posypałam kruszonką a tylko odrobiną cukru pudru.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.