tonieani @ 21 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1444958Jeśli do ciasta chciałabym dodać rabarbar trzeba go jakoś wcześniej obrobić? ;>Nie trzeba, wystarczy pokroić nawet bez obierania, oczywiście umyty
Moniak @ 21 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1445025Właśnie chłopy jedząi mlaszczą.
Zrobiłam z połowy porcji, z truskawkami, ale dałam 2 jajka, bo bardzo gęste było. I, niestety, za krótko pieklam, bo się bałam, że znowu mi się spali. Ale jednak 30 minut to minimum.Oj, ja go piekę min. 45 minut, 30 minut to pod warunkiem, że na dużej blasze, wtedy ciasto jest niższe i faktycznie piecze się szybciej.
Vidarka @ 1 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1520806Lekkourozmaicony-z rozpuszczona czekoladacudo
co jeszcze zmieniłaś? i z czego jest krem na wierzchu?
Dancing Piglet @ 29 Apr 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1520255Ja robie to ciacho regularnie, tyle ze na kefirze Robie w domu kefir i czesto mam lekka nadprodukcje. Co ciekawsze, kiedys probowalam na maslance i pare razy wyszedl mi zakalec, raz jednak chcialam sie pozbyc kefiru i dalam plackowi jeszcze jedna szanse i wyszedl wspanialy. Rzeczywiscie smakuje jak wysmienita drozdzowkaUpiekłam z tego samego powodu i z domowego kefiru. Wyszedł pyszny, pulchny, kruszonka chrupiąca. Dla mnie zbyt słodki, ale domownikom smakuje.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia