skanna @ 25 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1170626W końcu udało mi się upiec chleb idealny - w smaku i w konsystencji. Mąka żytnia razowa i "Pełne ziarno" Lubelli, z dodatkiem siemienia lnianego.Fiu, fiu, ciotka szacun, czy słusznie się domyślam, że mam w tym swój udział?![]()
Izolda @ 25 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1170636Fiu, fiu, ciotka szacun, czy słusznie się domyślam, że mam w tym swój udział?
Jak najbardziej, co najmniej połowę zasług możesz sobie przypisaćA zaczyn mi tym razem faktycznie uciekł z miski![]()
![]()
KasiazOpola @ 6 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1286119-jak długo ma stygnąć na kratce
-co z nim zrobić aby był świeży
- kiedy można spróbować??
proszę o odpowiedź- aż wystygnie
- włożyć do pojemnika na chleb
- kiedy wystygnie (nie kroi się gorącego chleba)
ania29247 @ 10 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1367714Cześć.
Proszę o pilną odpowiedż.
Czy tą grubą sól mozna zastapić zwykłą?
Chcę upiec ten chlebek, ale mam tylkoz wykłą sól
Możesz, możesz... tyle ze gruba sól prawdopodobnie jest smaczniejsza. I tyle![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.