- Gru 22, 2004
- 5,158
- 531
- 113
mirabbelka @ 4 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=596736Adria czy Ty tak kokietujesz czy rzeczywiscie taka skromna jestes ?![]()
toz to chleb-rewelacja !!!
Nie kokietuje, pisze niepewnie poniewaz on rosl za drugim razem tylko 2 godziny. Przeczytalam, ze powinien rosc pare godzin w domysle conajmniej 3-4. Smak gleboki zyskuje dopiero kiedy wyrastanie jest wlasnie odpowiednio dlugie.
Bardzo dziekuje za dobre slowo, balam sie, ze cos z nim nie tak (np. za male dziurki), bo nikt nic nie pisal![]()
![]()
tatter @ 5 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=597269Powiem Ci, ze tez czesto wrzucam go do goracego pieca... i jest pyszny! Tzw. chleb uniwersalny
i nikt mi tego wczesniej nie powiedzial!![]()
ostatnio strasznie sie balam, bo wczesniej pieklam muffinki i bylam przerazona, ze mi piec na czas nie wystygnie![]()
tatter @ 5 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=597269Caritko....jestem obcalowana przez Ciebie nieziemsko......- bo na to zaslugujesz
Masz pyszne przepisy, ktore zawsze sie udaja![]()
![]()
CYTATPowiem Ci, ze tez czesto wrzucam go do goracego pieca... i jest pyszny! Tzw. chleb uniwersalny
No, proszeNiepotrzebnie mialam strach w oczach, jak go wsadzilam do goracego piekarnika![]()
![]()
Ale za to teraz- jestem "bogatsza" o to doswiadczenie![]()
Bea73 @ 5 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=597272i nikt mi tego wczesniej nie powiedzial!![]()
ostatnio strasznie sie balam, bo wczesniej pieklam muffinki i bylam przerazona, ze mi piec na czas nie wystygnie
Bea..- bo ja o tym nie wiedzialam![]()
Czasem trzeba samemu zaeksperymentowac, zeby sie przekonac, ze mozna cos tam zrobic "inaczej"![]()
tatter @ 5 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=597286![]()
Bea...to sa juz takie tajniki, ktore poznajemy w trakcie zdobywania doswiadczenia...![]()
A Ty chcialabys wszytsko wiedziec od razu!!!![]()
nooo... chcialabym!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.