.agatka. @ 27 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1361921Niekoniecznie zamknięte, ale ja w poniedziałki mięsa nie kupuję.
Mieszkaliśmy 4 lata dokładnie na przeciwko mięsnego, dostawy były w każdy dzień tygodnia oprócz poniedziałków.A mięso w sprzedaży owszem.
Ja akurat myślałam o Kamińskim, jesli chodzi o mięso -surowe- to chyba najładniejsze mają i wybór chyba też.Wędliny niestety coraz bardziej sztuczne robią...
Ciekawe czy takie rilletes z dziczyzną by było dobre? ( z dzikiem -dostałam zamrożony kawałek mięsiwa)
terjon @ 30 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1362951A czy to można zawekować na dłużej.Nie traci na smaku?Jak przełożyłam gorące, to po ostygnięciu słoik był zassany. W warunkach lodówkowych myślę, że parę tygodni wytrzyma.
Tę słoninkę też trochę rozgniatałam, ale że pokrojona była drobno, to mogłam sobie darować, po prostu się rozpłynęła.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.