.agatka. @ 27 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1361921Niekoniecznie zamknięte, ale ja w poniedziałki mięsa nie kupuję.
Mieszkaliśmy 4 lata dokładnie na przeciwko mięsnego, dostawy były w każdy dzień tygodnia oprócz poniedziałków. A mięso w sprzedaży owszem.Ja akurat myślałam o Kamińskim, jesli chodzi o mięso -surowe- to chyba najładniejsze mają i wybór chyba też.Wędliny niestety coraz bardziej sztuczne robią...
Ciekawe czy takie rilletes z dziczyzną by było dobre? ( z dzikiem -dostałam zamrożony kawałek mięsiwa)
terjon @ 30 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1362951A czy to można zawekować na dłużej.Nie traci na smaku?Jak przełożyłam gorące, to po ostygnięciu słoik był zassany. W warunkach lodówkowych myślę, że parę tygodni wytrzyma.
Tę słoninkę też trochę rozgniatałam, ale że pokrojona była drobno, to mogłam sobie darować, po prostu się rozpłynęła.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia