Beata19 @ 11 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368000Witam. Duende, a czy wody dałaś tyle, ile w przepisie - bo boję się czy to jak na szybkowar nie za mało? no i przyprawy - czy wszystko od razu. Przepraszam, że tak się dopytuje, ale szybkowar mam od niedawna więc rozumieszpozdrawiam i dziękuję.Dałam dokładnie tyle wody co w przepisie i naprawdę jest ok.
Beata19 @ 11 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368000Witam. Duende, a czy wody dałaś tyle, ile w przepisie - bo boję się czy to jak na szybkowar nie za mało? no i przyprawy - czy wszystko od razu. Przepraszam, że tak się dopytuje, ale szybkowar mam od niedawna więc rozumiesz icon_redface.gif pozdrawiam i dziękuję.Naprawdę przepis Cię tak obrzydza, jak pokazuje to emotikon w Twoim poście?
Zapewniem, że to jest pyszne.
Mała_Mi @ 12 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368230Naprawdę przepis Cię tak obrzydza, jak pokazuje to emotikon w Twoim poście?
Zapewniem, że to jest pyszne.Mała _Mi nic mnie nie obrzydza, gdyby tak było to bym się nie dopytywała o sposób zrobienia tego przepisu. A ten emotikon musiałam nacisnąć przez pomyłkę za co wszystkich, których to w jakiś sposób dotknęło przepraszam
duende @ 11 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1367841Zrobiłam w szybkowarze
Gotowałam w sumie 3 x po 5 minut czyli od zawrzenia 5 minut i wyłaczałam. Gdy przestygło na tyle aby otworzyć szybkowar, mieszałam, zamykałam i znów gotowałam do momentu wrzenia i jeszcze przez 5 minut.
Całość wyszła doskonale, mięso rozpada się samo, jest mięciutkie, lekko się rozsmarowuje. Niebo w gębie
Polecam ten sposób dla oszczędzających energię elektrycznąZrobiłam dzisiaj tak jak Ty w szybkowarze. To fakt,że szybko, tyle tylko,że kawałki słoniny mało się wytopiły, więc je "potraktowałam"ubijakiem do ziemniaków,ale i tak super. Pozdrawiam
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia