polonistka
Member
- Mar 26, 2008
- 1,963
- 0
- 36
Buu, czy jestem jedyną osobą, której totalnie nie wyszło?
Nie mam pojęcia, co było nie tak. Ale po prostu jabłka puściły dużo soku i spód jest po prostu nieupieczony
Pozostaje nam wyjeść jabłka z kruchym brzegiem i wyobrażać sobie, jakie byłoby dobre, jakby wyszło.
Czemu tak? Jak myślicie? Trudno mi dokładnie ustawić temperaturę piekarnika, mam bardzo stary gazowy, może dlatego?
Macie inne pomysły? Bo chciałabym jeszcze kiedyś spróbować.
Nie mam pojęcia, co było nie tak. Ale po prostu jabłka puściły dużo soku i spód jest po prostu nieupieczony

Czemu tak? Jak myślicie? Trudno mi dokładnie ustawić temperaturę piekarnika, mam bardzo stary gazowy, może dlatego?
Macie inne pomysły? Bo chciałabym jeszcze kiedyś spróbować.