Maria z Łeby @ 25 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1040773Zrobiona, wszystkie słoiki się zamknęły i ..... nie miałam sumienia otwierać a więc co do smaku się nie wypowiem.A co się przejmujesz, ja je i tak dorabiam w czasie zimy jak już się kończą, bo buraki całą zimę są dostępne.
Sionia, jesli lubicie buraki to zrób sobie trochę na próbę , przepis jest prosty i mało pracochłonny a jak Wam się spodoba, to sobie potem też dorobisz.
Maria z Łeby @ 25 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1040850Nie otwierałam z oszczędności nie, nie - z tego przepisu zrobiłam 24 słoiczki a jeszcze mam inne z ubiegłego roku, myślę że nie będzie potrzeby dorabiania.
E, no jak tak to pewnie że nie![]()
Maria z Łeby @ 29 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1042678Buraczki przetestowane, wcaaale nie czuć octu, jak dla mnie trochę za mało słone, ale to nie problem. Dzięki za przepis.![]()
![]()
![]()
![]()
Ach jakże się cieszę że Ci smakują. Z solą faktycznie nie problem. Ja mam nadciśnienie to dla mnie wszystko za słone![]()
Kiiri @ 27 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1054155Samanto zapomnialam napisaz ze buraczki zagoscily rowniez na moim blogu![]()
Pokaż załącznik 58878Jakie piękne zdjęcie!
Też robiłam te buraczki, bardzo dobre, polecam, nawet mój synek niecałe dwa latka bardzo je lubi i często chce jeszcze "dżem!" (dżem to wszystko co jest ze słoika![]()
Wyszło mi chyba 7 słoiczków, już nie pamiętam, ale szybko idą, może jeszcze dorobię![]()
mimi33 @ 13 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1467640Przepis zapisany po Nd zrobię na pewno,lubimy buraki i czosnek
Bardzo jestem ciekawa czy Wam podejdzie ta sałatka....
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.