Ilona
Moderator
- Paź 10, 2004

- 38,026

- 1

- 0

Joanna @ 15 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=394905Zapakuj go teraz na noc do lodówki i powal jutro gości na kolana!Do jakiej lodówki![]()
![]()
![]()
![]()
W karton i kurierem do mnie![]()
![]()
![]()
Mniam![]()
Joanna @ 15 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=394905Zapakuj go teraz na noc do lodówki i powal jutro gości na kolana!Do jakiej lodówki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mniam![]()
Ilona @ 15 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=395102Do jakiej lodówki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mniam
Siedzi sobie w lodówce i czeka na popołudnieDziś rano sobie z nim porozmawiałam, niech wie, że jestem z niego dumna
![]()
Mam nadzieję, że małe zmiany w recepturze mu nie zaszkodziły i smak wszystkich powali![]()
Wieczorem wkleję fotkę rozkrojonego ciasta.
pozdrawiam serdecznie
Basia
Basia_11 @ 15 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=395493To znowu ja, już po komsumpcji sernika - jest r e w e l a c y j n y !!! Bardzo dziękuję za przepis.
Zdjęcia rozkrojonego nie zrobiłam, bo trochę brzydko mi się kroił, ale na smak to nie wpływało - cudna, kremowa konsystencja. Jeszcze nie raz wrócę do tego przepisu.
Joasiu, bardzo dziękuję![]()
![]()
![]()
pozdrawiam serdecznie
BasiaBasiu, bardzo się cieszę, że sernik smakował. Kroić go trzeba jak tort, nożem moczonym w gorącej wodzie.![]()
skanna @ 15 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=395539Joanno, zarejestrowałam się na Izbuszce i muszę Ci powiedzieć, żeś samym tylko linkiem do "cziskejkowego" wątku krzywdę mi zrobiła. Takie tam wspaniałości, że grzech nie spróbować. A ja na MM
A jaką krzywdę sobie zrobiłam, że tam zajrzałam.... Półtora roku odchudzania szlag trafił....![]()
Co prawda nie wiem co to MM, ale nie ulega wątpliwości, że powinnam się jak najszybciej dowiedzieć....![]()
kika @ 15 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=395667Jejku, juz tyle dni po glowie chodzi mi ten sernik, ale jeszcze poczekam, do imienin zostało i tak kilka dni. Nie mogę się doczekać zeby je spróbowac. Jutro wezmę się więc za pierniki, a ten w przeszłym tygodniu, bezapelacyjnie
Możesz spokojnie upiec go 2-3 dni przed imieninami. Przechowywany w lodówce nie tylko nie traci na smaku, ale wręcz go nabiera.![]()
Małgoś.dz. @ 16 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=395963Kupilam twaróg Delfiko. Teraz tylko męską decyzję muszę podjąć, kiedy za pieczenie się zabrać.
O efektach dam znać na pewno.
Jak masz problem z podjęciem decyzji, najlepiej zerknij na termin przydatności do spożycia.![]()
U mnie to on nieraz rządzi wypiekami.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.