tatter @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=401918Mam nadzieje, ze Joanna wybaczy mi jakosc zdjecia...
![]()
Do wykonania spodu uzylam Plain Chocolate McVities, a samej masy serowej kremowego serka Philadelphia...pieklam metoda zalecona przez Joanne (dodalam obrecze z namoczonych gazet plus temperatury pieczenia)...
Dziekujemy za przepis...obzerac sie bedziemy wieczorem...jakość??!!a coś z nią nie tak??!! przepiękne zdjecie...![]()
tatter @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402001Czekoladowa ozdoba, Joanno, to produkt firmy SuperCook....czyli poszlam na latwizne...
Szkoda, że u nas nie ma takich w sprzedaży - też bym czasem sobie poszła na TAKĄ łatwiznę....![]()
sylwia18 @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402006jakość??!!a coś z nią nie tak??!! przepiękne zdjecie...
Kokieteria, panie, kokieteria....![]()
Maria z Łeby @ 28 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=422672Zdjęcia cudo.Do wykonania serniczka zachęciły mnie Wasze komentarze.Robiłam wg.przepisu i piekłam metodą gazetową. Ciasto mi nie popękało, ładnie się połączyło ale nie było puszyste. Jestem trochę zawiedziona.Acha piekłam z sera Delfiko.Ależ ono wcale nie miało być puszyste, tylko kremowe!
Joanna @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402019Szkoda, że u nas nie ma takich w sprzedaży - też bym czasem sobie poszła na TAKĄ łatwiznę....![]()
Sinistra @ 30 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=424015Nikt Ci nie broni![]()
http://tortownia.pl/produkt.php?pid=196Bardzo dziękuję za link!Miałam tam nie zaglądać, ale łakomstwo zwyciężyło....![]()
![]()
Najśmieszniejsze, że przed świętami zakupiłam ażurowe ozdoby bardzo podobne do tatterowych i tak je schowałam, że do dziś nie znalazłam...![]()
![]()
AgusiaSz @ 22 Jan 2007 napisał:
Akulka @ 22 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=437691Śliczny![]()
ZazdroszczęA ty z babcią świętujesz?![]()
no bo Babcia by sobie sama z takim wielkiem sernikiem nie poradziła![]()
AgusiaSz @ 23 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=437785no bo Babcia by sobie sama z takim wielkiem sernikiem nie poradziła
To rozumiemBabcia, pewnie jeszcze jakąś nalewke wyciaga zwyczajowo![]()
![]()
Pewnie była zachwycona wypiekiem, bo twój sernik wygląda bajkowo.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.