- Lis 28, 2005
- 33,925
- 6,344
- 113
Iva @ 31 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384587zastanawiam się jaką
Moim zdaniem najlepszy efekt da zapieczenie z polewą ze śmietany.
Iva @ 31 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384587zastanawiam się jaką
Moim zdaniem najlepszy efekt da zapieczenie z polewą ze śmietany.
Joanna @ 31 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384623Moim zdaniem najlepszy efekt da zapieczenie z polewą ze śmietany.czyli jaką![]()
aaaaaaaha, zapieczenie, to już chyba za późno bo będę w domu o 16, a o 19 wychodzimy to nie ostygnie
Iva @ 31 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384627czyli jaką
Taką, jaką zwykle stosuje Krystyna w swoich sernikach:
https://www.cincin.cc/index.php?act=Search&...hlite=%2Bsernik
Zwyczajna kwaśna śmietana lub nawet jogurt z odrobiną cukru i wanilii do smaku.
Dziesięć minut w piekarniku z górną grzałką.
Pięknie zamaskowuje wszelkie pęknięcia i inne niedoskonałości.
Ale faktycznie jest trochę mało czasu na studzenie....
Ja bym w takim przypadku ozdobiła wierzch rozetkami bitej śmietany.
Iva @ 31 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384548wczoraj upiekłam dwa, ale jeden mi pękł, nie wiem dlaczego
Też mi kiedyś raz pękł i też nie wiem dlaczego, bo wszystko robiłam jak zawsze.
Iva @ 31 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384610Dziuniu i jaki był?Wprawdzie mój post przedpotopowyale o ile dobrze pamiętam, to wyszło dobrze, tzn. widać było w przekroju esy floresy, a smak też był ok.![]()
Cinka @ 7 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1398557Ten serek Twój smak jest słony i to tak zdecydowanie
Szkoda ze nie przeczytalam wczesniej. Bo sie zalamalam jak otworzylam ten serekwsypalam calą porcje cukru. Zobzczymy czy przelamie smak. Narazie z wyglądu muszę stwierdzić wygląda fantastycznie. Choć delikatnie pękł przy wyciąganiu.![]()
A wszyscy z niedowierzaniem patrzyli na etapy powstawania a później na czas pieczenia :-D
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.