Sylvia
Member
- Sie 28, 2007
- 116
- 0
- 0
moni20 @ 25 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=721000ja tez sie dam posiekac![]()
![]()
Podnoszę, bo muszę zrobić próbę przed urodzinami![]()
moni20 @ 25 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=721000ja tez sie dam posiekac![]()
![]()
Podnoszę, bo muszę zrobić próbę przed urodzinami![]()
Sylvia @ 3 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734369Z zachwytu nad ciastem zapomniałam dodać opiniimuszę powiedzieć, że trochę się bałam go piec ze względu na to zmiejszanie temperatury itd.![]()
Wykorzystałam dwa opakowania serka Zielona Łąka (jeden śmietankowy, dugi waniliowy) i opakowanie Mascarpone z Piątnicy. Wyszedł przepyszny i w ogóle mi się nie zarumienił. IdealnyDziękuję serdecznie za wspaniały przepis.![]()
O, mój ukochany sernik na górze.![]()
Skoro wykorzystałaś waniliowy serek, dawałaś ziarenka wanilii / cukier waniliowy?
Lud_ @ 3 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734375O, mój ukochany sernik na górze.![]()
Skoro wykorzystałaś waniliowy serek, dawałaś ziarenka wanilii / cukier waniliowy?Dałam łyżkę, bo tylko tyle miałam, a w międzyczasie zabrakło mi normalnego cukru![]()
Gucio @ 12 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=803407R E W E L A C J A i jescze raz R E W E L A C J Awyszedł wspaniały
a smak niebiański![]()
![]()
Dziuniu dziękujemy bardzo - zagosci ten sernik na stałe w naszym domu![]()
![]()
![]()
reniam_123 @ 7 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=862601Tak tu czytam i czytam i się zastanawiam czy te temperatury pieczenia Dziunia podaje do piekarnika zwykłego-gazowego, czy z termoobiegiem, bo ja mam ten zwykłyJestem sernikożercą![]()
reniam_123
my mamy piekarnik elektryczny z termoobiegiem , ale również z opcją góra dół.Odkąd natrafiłam na cincin serniki zaczęłam piec bez termoobiegu , chociaż wcześniej piekłam w termoobiegu i wychodziły bardzo smaczne, nie opadały i nie były za bardzo wypieczone.Tylko wtedy piekłam krócej![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.