pierniczek @ 30 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=879030Aj jakie piękne te ciachanapewno pyszności, sama bym takie zrobiła, ale jeszcze troche poczekam. Po moich perypetiach z muffinami lepiej nie będe brała się za takie dzieła, jeszcze duuuuużo mi brakuje do waszych kulinarnych wyczynów.![]()
Gratuluje i ślina mi leci po kostki![]()
Gucio @ 2 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880011Przepyszne, wspaniałe , rewelacyjne![]()
![]()
![]()
atina @ 2 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880041Gucio ślicznie wygląda i potwierdzam - jest pyszne. U mnie w wersji z wiśniami, ale z malinami też niedługo będzie
Atino
![]()
u nas już koncówka- mimo początkowych trudności - korki nam strzeliły
- dopiekał się u sąsiada![]()
![]()
Piekłam po raz pierwszy i miałam wątpliwości -warto jednak było w końcu go upiec![]()
![]()
Na pewno będzie częściej gościł na naszym stole![]()
margarett @ 4 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880639małe sernikobrownies mi się marzątylko zastanawiam się jak długo piec wtedy, jakieś pół godziny ?![]()
Myślę, że po półgodzinie trzeba sprawdzić.
Osobiście bardzo pilnuję, by go nie "przepiec", bo najbardziej mi smakuje, gdy konsystencja czekoladowego ciasta jest zbliżona do konsystencji masy serowej.![]()
Joanna @ 11 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=872789w sumie dałam 200 g cukru - 50 g do masy serowej i 150 do brownies. No i białą czekoladę do sera.
Lubię niezbyt słodkie ciasta, więc następnym razem utnę jeszcze krzynę...
I ucięłam. Do brownies 150 g cukru, do 500 g sera tylko biała czekolada. Idealne.
Podałam do niego sos malinowo - jeżynowy.
piorunkowa @ 29 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=878715Straszną mam ochotę na ten serniczek, tylko mam problem z kupieniem serka kremowego, szczerze mówiąc jakiegokolwiek białego sera. Jak tylko takowy zdobędę to upichcę to cudo z malinkami.jakikolwiek cream cheese sie nada![]()
Byle soli nie zawierał
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.