olcieek @ 12 Jun 2010 napisał:
olcieek @ 13 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987505jak lubisz brownie to powinno Ci smakować bardzo.
ja nie przepadam za takimi ciastami, za czekoladowymi ogólnie nie przepadam.
kiedyś zrobiłam te sernikobrownies i się dalej do nic nie przekonałam
nie..., ja do fanów należę od dawna!![]()
jean @ 11 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987040...że tak retorycznie zapytambył ktoś komu nie smakowało?![]()
Jeśli ktoś nie lubi połączenia sernika z ciastem czekoladowym to na pewno nie będzie.
L. zjada sernikobrownies, ale bez jakiegoś szczególnego entuzjazmu. Tak samo jak sero-makowiec.
jean @ 11 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987040...że tak retorycznie zapytambył ktoś komu nie smakowało?![]()
Mnie nie bardzo. Nie rozwinę zbytnio wypowiedzi, bo piekłam w sierpniu i nie pamiętam szczegółów. Na pewno było dla mnie za słodkie. Mojej koleżance smakowało bardzo, nawet wzięła na wynos. A może siłą jej wepchnęłam, tylko też już tego nie pamiętam.![]()
aguś25 @ 19 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=989868Całość dobra , ale spodziewałam się czegoś więcej po przeczytaniu tylu mega pozytywnych opini .Nie dziwota, że nie smakuje, jak powinno, bo po Twoich modyfikacjach nawet nie wygląda, jak powinno.![]()
W Twoim wykonaniu to raczej przesuszony murzynek z serem, a nie cudownie wilgotne serowe brownies. Zrób zgodnie z przepisem (i koniecznie z malinami - wiśnie z z syropu to zupełnie nie to!), a przekonasz się, że ciasto warte jest grzechu i pochlebnych opinii.![]()
Joanna @ 21 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=990519Nie dziwota, że nie smakuje, jak powinno, bo po Twoich modyfikacjach nawet nie wygląda, jak powinno.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.