syso @ 20 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=793781Ja bede piekla w tym roku z gotowej masy makowej, bo nie dostalam samego maku,a nie mam czasu i mozliwosci jezdzic po sklepach polskich. Pocieszam sie tylko, ze wiele dziewczyn robilo z gotowej masy i byl dobry.
ja tez bede robic z gotowej masy makowej![]()
syso @ 20 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=793781Ja bede piekla w tym roku z gotowej masy makowej, bo nie dostalam samego maku,a nie mam czasu i mozliwosci jezdzic po sklepach polskich. Pocieszam sie tylko, ze wiele dziewczyn robilo z gotowej masy i byl dobry.
No, tez go chcialam zrobic, i jak na razie nadal nie mam ani maku, ani rzecz jasna masy makowej![]()
syso @ 21 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=794038Moni, no to sie bedziemy wspierac.A jak potraktujesz gotowa mase, dodasz wszystko jak leci? Ja sie zastanawiam nad iloscia cukru, a reszte chyba wlasnie jak leci dodam.![]()
Syso ja bede dodawac wszytsko jak leci ale rezygnuje z cukru. Masa jest naprawde slodka do tego dzem tez jest slodki. Dorzuce jeszcze sporo bakali bo uwielbiam.Syso a kiedy chcesz piec, bo ja we wtorek. Jak zrobie wczesniej to moze nie dozyc do swiat![]()
![]()
syso @ 22 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=794533Moni, ja tez chyba we wtorek, czyli juz jutro.To sie zgralysmy.. ja bede piekla pierwszy raz ten seromak wiec trzymaj za mnie kciuki![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.