Róża1 @ 2 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=479095Tylko mam pytanie co by było gdybym dała na spód cienką warstwę kruchego ciasta.To będziesz miała seromakowiec z kruchym spodem
Skoro można w torciku makowym
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=17397&hl=mako*
i sernikach:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=14230&hl=serni*
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19575&hl=serni*
dominique @ 3 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=479395mam problem z serem, bo u nas tylko jest taki ser jakby w Polsce homogenizowany, bardzo luzny i nie wiem czy wyjdzie..Może gdybyś napisała skąd klikasz, to dziewczyny coś by podpowiedziały.
dominique @ 6 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=482021No i w koncu kupilam gotowa mase makowa i teraz jestem w totalnej kropce, a zaraz zaczynam, wiec prosze, apeluje pomocy!![]()
Zatem: nie wiem co dalej z ta masa, dodac jajka, dzem, proszek i kakao jak w przepisie czy taka tylko wrzucic do tego sera?
Stoje...ja dodałam wszystko![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.