Maria z Łeby
Well-known member
- Gru 26, 2006
- 35,951
- 2,883
- 113
Joanna @ 14 Sep 2007 napisał:
Joanna @ 22 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=588383Nawet nie wiesz, jaką przyjemność mi sprawiłaś tym opisem.Największe podziekownia należą się jednak Jance.![]()
Ja tylko "udoskonaliłam " Jej pomysł.![]()
![]()
P.S. Do smażenia polecam stalowy gar z gruuuubym dnem jakiejś dobrej firmy - nic się nie przypali..
O to toTakowy muszę sobie sprawić na pewno![]()
![]()
Ines @ 12 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737689Niech tylko wyczaje wegierki na straganie...Radziłabym się nie spieszyć..![]()
Jak każde powidła, te też są najlepsze z bardzo dojrzałych śliwek.
Te, które można teraz kupić, są jeszcze zielone w środku, wodniste i kwaśne.
Rozejrzyj się za miesiąc.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.