MONISIA284 @ 1 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1235698Witam Wszystkich.Jestem nowa tutaj i troszke sie gubie ale troche tu pokombinuje -za pomyłki sorki. też zaczełam piec torciki dla siebie ,nie wygladaja jak wasze ale dzieki Wam ucze sie . a to jeden moich z pierwszych dla mojego meża na urodzinki
a tu na imieninki Stanisława -mojego taty
lambethka @ 9 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1239581cudny misiek! zahir nie badz zbyt krytyczna. Misiu jest przepiekny i tort tez wyglada slicznie. Ja bym taki chciala dostac
Dziękuję Lambethkona Ciebie zawszę mogę liczyć ale w zamyśle miał on wyglądać troszkę inaczej, jednak nie będę łączyć mas śmietanowych z cukrowymi bo do każdej trzeba podchodzić inaczej![]()
![]()
Anna5 @ 9 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1239874Zahir2006 torcik jest świetny!!! Bardzo mi się podobaPomysłowe wykończenie tortu. Jak boisz się łączyć masę cukrową ze śmietaną, to zastąp masę cukrową masą marcepanową. Ona podobno nie rozpuszcza się na śmietanie![]()
Teraz zauważyłam Twojego posta, dziękuję bardzo i za dobrą radę też, ja bawię się w robienie tortów tylko okolicznościowo dla najbliższej rodziny więc testy wykonuję na orginale a, że nie zawsze wychodzi to co bym chciała to już inna bajka. Więc w razie czego ratuję sie improwizując i maskując to co sie nie udało, ale pewnie większość z nas ma chociaż jedno takie doświadczenie za sobą![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.