cleopa @ 19 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=856861a taki zwykly ocet to nie jest szkodliwy!??![]()
Chyba jednak odważę sie ale na jablkowy
Ja bym jednak namawiała na spirytusowy, jabłkowy na pewno zmieni smak surówki, poza tym jest słabszy.
Cinka @ 25 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=839270Typowy czyli spirytusowyma zazwyczaj 10% podobno bywa też 6%, winny i jabłkowy mają 6% - około bo np mam w lodówce 5 % a ryżowy np 3%.
A ja zakupiłam ostatnio esencję octową - 25% i nie wspomnę, że mam mały kłopot z dawkowaniem - zwłaszcza małych porcji...![]()
A kupiłam go, żeby miejsca tyle nie zajmował - bo butelka mniejsza...![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.