Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Moja forma do tarty ma 30 cm średnicy (zrobiłam ciasto z podwójnej ilości, bo się bałam że na taką formę mi go zabraknie i w sumie wyszło tak akurat), a posypałam tartę wiórkami kokosowymi moczonymi w alkoholu, bo mi zostały jak robiłam malibu domowej roboty
no i zrobilam
ciasto bardzo dobre, ale nastepnym razem zrobie podwoja porcje tego srodkowego budyniu bo mi go za malo na ta duza forme beza na wierzchu wyszla super, a zdjecia wkleilam do albumu
jak ktos lubi slodsze ciasta to radze uzyc wiekszej ilosci cukru, jest pyszne
tarta wyszla popisowo, rewelacyjny jest ten spod, kruchutki, jak herbatnik, super mi wyszedl, reszta byla za mdla i monsz mi tego spozywac nie chcial, ja spozylam 8)
tez ta tarte robilam, ale jakos mnie nie zachwycila, moja byla troche mdla - ale mysle ze to przez to, ze mialam duza beze na gorze. moze kiedys jeszcze sprobuje... (no i oczywiscie kruche mi nie wyszlo....
ja wlasnie wcozraj ja zrobilam , ale na spodzie z tarty z gruszkami bajaderki. Wyszla bardzo mniam mniam . Na koncu polalam polewa kawowo- czekoladowa- pysznie smakowalo.
Nastpenym razem zrobie kombinacje z wiorkami kokosowymi do piany
O, i mi ona najbardziej smakuje po 4 minutach w zamrazarce przed podaniem - taka wtedy ciut lodowa wychodzi i przypomina sernik na zimno
i ja upiekłam tą tarte... moja pierwsza tarta w życiu :-D hihi tez ja zapodalam przy okazji imprezy grillowej :-D moja teściówka i reszta gosci byli zaskoczeni delikatnoscią tego ciasta