Zrobiłam tydzień temu pierwszą i kremik mi troszkę za rzadki wyszedł i rozpaczałam że będę musiała wyrzucić, ale dotrwałam do końca i udało się .
I to ja pochłonęłam większość ciasta
Tak mi się spodobało że kupiłam sobie żaroodpornego PYREXa do tarty.
Teraz schłodziło mi się drugie, pierwszy kawałek już zjadłam i nie wiem czy wytrzyma do jutra (tym razem dałam trochę mniej mleka i kremik jest bardziej stabilny).
PYTANIE: Coś mi ostatnio nie wychodzi beza. Robi mi się bezowa pianka (też dobra jednak ...) a nie taka fajna beza (a ostatnio chwaliłam się Nalle że na szarlotce wychodzi mi beza z mokrym środkiem) wysoka i chrupka
I to ja pochłonęłam większość ciasta
Tak mi się spodobało że kupiłam sobie żaroodpornego PYREXa do tarty.
Teraz schłodziło mi się drugie, pierwszy kawałek już zjadłam i nie wiem czy wytrzyma do jutra (tym razem dałam trochę mniej mleka i kremik jest bardziej stabilny).
PYTANIE: Coś mi ostatnio nie wychodzi beza. Robi mi się bezowa pianka (też dobra jednak ...) a nie taka fajna beza (a ostatnio chwaliłam się Nalle że na szarlotce wychodzi mi beza z mokrym środkiem) wysoka i chrupka
