- Lis 28, 2005
- 33,947
- 6,362
- 113
GosiaM @ 23 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=65151510 min. w 250 st., a później godzina w 160 st.
(...)
Upiekłam ten sernik (metodą gazetową), ale niestety opadł tyle samo, co urósłPiekłam 10 minut w 250 stopniach i 50 minut w 160, tak jak wszystkie serniki tego typu.
Myślę, że jeśli opadł tyle, co urósł, ale równiutko po całości, to całkiem nieźle...
Każdy sernik troszkę opada, jeden mniej, drugi więcej.... Taka już jego sernikowa natura...![]()
Najważniejsze, by wszystkim smakował....![]()
Sernik "Czarny Las" był chyba najbardziej kremowym sernikiem ze wszystkich, które piekłam - smakiem i konsystencją przypominał mi bardziej krem, czy lody śmietankowe.![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator: