index.php?act=findpost&pid=957978Doroto czy mogła byś w wolnym czasie opisać jak robisz ten śliczny biuściasty
torcik (oczywiście to co pod masą cukrową, w jakich formach pieczesz, czy sam biust jest przekładamy masą i.t.p.).
I jeszcze jedno: w dwóch różnych Twoich postach przepisy różnią się nieco składem. W jednym jest planta z gliceryną a w drugim sama planta, napisz proszę który wg Ciebie jest lepszy, pozwala na dłuższą obróbkę.
A tak w ogóle to Twoje torty to mistrzostwo świata
Bardzo dziękuję za miłe słowa
Biszkopt na biust piekę w formie w kształcie serca.
Kiedy nakładam surowe ciasto do formy to w odpowiednim miejscu nakładam więcej ciasta tak,zeby wyrosły ładne cyce.
Cyce też przekładam.
Chłodze w lodówce a później formuje nożem ładne piersi
Nie uzywam gliceryny.
Jest zdecydowanie zbędna
Przepis z plantą pozwala na dłuzszą obróbkę masy.