Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Cześć dziewczyny. Przymierzam się do zrobienia tortu z kremem-cud
Ale mam kilka pytań:
1.Jeżeli zrobię go z białą czekoladą a nie chcę aby był za słodki to czy mogę wsypać mniej cukru do jajek? Jeżeli tak to czy zmieniają się proporcje całego kremu??
2.Czy do tortu na krem mogą położyć drylowane wiśnie?
3.Czy tym kremem można wykonać dekoracje na tort? Czy nie popłyną? czy są stabilne?
Z góry dziękuję za podpowiedź, a tort jest na niedzielę wiec zdjęcie wstawię tegoż dnia wieczorem
Szkoda że nie miałam wsparcia.. ale zrobiłam.. krem pyszny.. tylko masła wystarczy o połowę mniej jeżeli czekolada jest dobrej jakości.. u mnie krem wyszedł aż nad to zwarty