A.S. @ 6 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=862359Fajny ten burger, ale ciecierzycy u nas nadal nie ma. Wybieram sie do Swinoujscia, moze tam bedzie.Jak nie dostaniesz to powiedz - chętnie Ci kupie i wyśle![]()
Kojka @ 6 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=862447kupiłam ciecierzycę suszoną , w puszce była po 12 zł a sucha po 3,95
Mała_Mi @ 7 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=862472Rany, Kojka! To ja puszkę po jakieś 3 kupuję!
Ja płaciłam jakieś 2,90, ale wcześniej pytałam w sklepie ze zdrową żywnością i mieli ciecierzycę ekologicznąpo 8 zł/puszka. Zrezygnowałam![]()
![]()
Izolda @ 27 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=868296Lud_![]()
A ja ostatnio zamieniłam natkę pietruszki na listki kolendry, bardzo mi przypasowało, kolendra jest bardziej wyrazista w smaku, polecam, a wersji z bułką też muszę wypróbować, tylko u mnie bez sera będzie.Z bułką smacznie bardzo, tylko trochę niepraktycznie - robi się z tego wielka kanapa i ciężko objąć ją szczęką![]()
Lud_ @ 27 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=868304Z bułką smacznie bardzo, tylko trochę niepraktycznie - robi się z tego wielka kanapa i ciężko objąć ją szczęką
właśnie tak smakuje najlepiej![]()
Pyszny jest! Dziś zrobiłam na obiadPowtórki będą regularnie, bo robi sie je raz-dwa![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.