Joanna @ 24 Sep 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1590041Niestety.![]()
Już dwa razy się w tym roku do niej przymierzałam, ale na szczęście rozsądek wygrał. Zeżarłabym jak nic.
Raz w sezonie można , nawet wskazane dla równowagi![]()
Joanna @ 24 Sep 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1590065
Kusicielki.![]()
ja jutro idę po śliwki na powidła to te trochę więcej mi już nie zaciąży![]()
carbonicum @ 25 Oct 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1593562Obledne ciasto Joanno!!!!!!!! prze-py-szne!!Byle czego bym nie polecała.![]()
Jedz bez wyrzutów sumienia, bo w dniu pieczenia jest najsmaczniejsze.
Niedawno też je upiekłam dla swoich chłopaków, tym razem w wersji z mąki orkiszowej i cukru trzcinowego. Mlaskali z rozkoszy, aż miło było patrzeć.![]()
Joanna @ 25 Oct 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1593565Byle czego bym nie polecała.![]()
Jedz bez wyrzutów sumienia, bo w dniu pieczenia jest najsmaczniejsze.
Niedawno też je upiekłam dla swoich chłopaków, tym razem w wersji z mąki orkiszowej i cukru trzcinowego. Mlaskali z rozkoszy, aż miło było patrzeć.
dokładnie , z ciastami co Joanno podałaś nie miałam nigdy wpadki , mają jeden minus są tak pyszne , ze człowiek zapomina ,że to łakocie a nie danie główne![]()
Joanno, a jak myślisz jakbym zamiast masła dala olej kokosowy , nadal byłoby w pyszne , bo chcę go zweganizowac na 1 listopada i nie wiem warto czy lepiej zostawić dla tych co masło jedzą , a poszukać do pieczenia inne ?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.