IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> Kuchnia japońska i koreańska
kawazmlekiem
post 18 May 2010, 09:19
Post #1


kucharz 3 gwiazdek
******************

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 35.887
Dołączył: 19-March 05
Skąd: Bydgoszcz
Użytkownik nr: 422



Azjatycka salatka z ogorkow (bajaderka)
Fasolka szparagowa z sezamowym sosem (marghe)
Gyoza, czyli chińsko-japońskie pierożki smażone i parowane jednocześnie (dziunia)
Japońskie Yakitori z kurczaka (Maracua)
Kurczak po koreańsku (Diabolique)
Kurczak Yakitori (bajaderka)
Makaron imbirowo-sezamowy (bajaderka)
Miso ramen (kasha)
Omuraisu, czyli omlet z ryżem (europa112)
Ryz do sushi (A.S.)
Tempura (A.S.)
Yaki Gyoza (Izolda)


Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20th December 2014 - 16:01