Maria z Łeby
Well-known member
- Gru 26, 2006
- 35,953
- 2,883
- 113
Agnez @ 1 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=642875wlasnie robie, bulki jeszcze w piekarniku. Ale wyprobujemy jeszcze dzis na pewno
i jeszcze pytanie - czy to normalne, ze opadaja troche po posmarowaniu zoltkiem z mlekiem?ciasto drozdzowe nie powinno opadac, zanim wlozymy go do pieca. mysle, ze troche za dlugo wyrastaly
kermidt @ 16 Jun 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=138497buleczki mozna zawsze zamrozic. Po rozmrozeniu w piekarniku (do 150C)sa doskonale - jak swieze.znaczy zamrozic juz upieczone?
chyba dzis zrobie![]()
JotHa @ 12 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=774676Zrobilam glownie dlatego, ze skladniki podane nie na wage
Tez wole takie przepisy, bo nie mam wagi a liczyc czasem mi sie nie chce![]()
Śliczne Ci wyszły![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.