Akulka @ 21 Aug 2007 napisał:
sylwia18 @ 21 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=565978i jeszcze sie pochwalę zdjęciem moich pierwszych zjadalnych pierozkówSylwia a co jest w twoim farszu bo wyglada apetycznie?
ela2225 @ 13 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=582420Sylwia a co jest w twoim farszu bo wyglada apetycznie?Tradycyjny farsz na wigilijne pierogi, czyli gotowana kapusta kiszona, suszone grzybki, starta marchewka i cebulka
bajaderka @ 15 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=583309Jej, jakie piekne pierogi!!!Fantastyczne zdjecia dziewczyny - sylwio, twoj farsz bedzie mi sie po nocach snila to wszystko zasługa ciasta
bajaderka @ 15 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=583309Jej, jakie piekne pierogi!!!Fantastyczne zdjecia dziewczyny - sylwio, twoj farsz bedzie mi sie po nocach snilOjej jak mi miło Bajaderko, dziękuję
frigg @ 16 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=583965Ciasto jest kapitalne, chociaż miałam kryzys, jak je zarabiałam... Dosypywałam mąki, bo lepiło się jak czort... Może za szybko wlałam całą wodę ... O tak, na pewno tak było.Ja nie zużyłam całej wody więc na pewno o to chodziło
otylla @ 14 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727581Coś zrobiłam źle? Poproszę o wskazówkiMogłaś wszystko zrobić dobrze, a ciasto może być takie, jak mówisz. Mnie też od czasu do czasu takie wychodzi i nie doszłam przyczyny mimo, ze robie je od dłuższego czasu i dość często. Myślę, ze jakość mąki może mieć wpływ, bo zawartość glutenu na pewno jest zmienna, nawet w mąkach tego samego typu.
Nie zrażaj się, może przy kolejnych probach znajdziesz rozwiązanie.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.