Beata. @ 24 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=383052Najpierw się przywitam bo to mój pierwszy post na tym forum i spieszę pochwalić pierogi - ciasto Bajaderki i farsz Eposki - po prostu przepyszne. Robiłam w niedzielę, wyszo mi około 80 pierogów, ale wałkowałam dosyć grube bo takie lubię. Połowę od razu zjedliśmy, połowę zamroziłam. Dziś wyciągnęłam porcję na szybki obiadek i mam wrażenie że są jeszcze lepsze, oj kusi mnie jeszcze jedna porcja, kusiWitaj Beato!Napisz coś o sobie w naszym wątku powitalnym w Misz Maszu!
A co do przepisu moja córcia powiedziała, że dziś też mają być pierogiHmmm... Ona jest bezkrytyczna jeśli chodzi o moje gotowanie
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia