Kurcze chyba uzależniłam się od Twoich wypieków Bajaderko. Robiłam ostatnio rogale maślane, kajzerki a na dzisiejsze śniadanko były cynamonowe zawijańce. Pyszniutkie. Ciekawa byłam tego cynamowego nadzienia i nie rozczarowałam się po prostu-rewelka. Zamiast cukru brązowego użyłam cukru trzcinowego. Nie wiem czym się różnią, a może to ten sam albo taki sam??? Dzięki serdeczne za wyśmienite przepisy 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 
	
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		 
	
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
			
			 
	 
	 
	 
				
		 
 
		 
	 
	 
	 
 
		 
	 
 
		 
	 
	 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	