tokyoeyes @ 26 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=439504czołem wszystkim amatorom mlecznych chlebów
dziś spróbuję go zrobić, mam tylko pytanie do AgusiH: łyżeczka drożdży świeżych czy granulowanych?Drozdze instant granulowane
Przepraszam za spoznienie z odpowiedzia. Ale widze ze juz Frigg dopomogla.
Takich drozdzy nie ma potrzeby rozrabiac w plynie, tak samo dzialaja jak sie je po prostu wymiesza z maka.
tokyoeyes @ 29 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=440990Poniżej efekt. Smakuje bardzo dobrzeWow, slicznie ci wyszedł. Przypomina mi olbrzymią muszelkęW czym go "wyrastałaś"? Ja bym stawiała na makutrę
Akulka @ 30 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=441115Wow, slicznie ci wyszedł. Przypomina mi olbrzymią muszelkęW czym go "wyrastałaś"? Ja bym stawiała na makutręfaktycznie,, makutra to też niezły pomysł
ale to był koszyczekkupiłam zbijany, jest suuuper. W przeciwieństwie do szklanych mis, które potem niweczą wyrośnięte ciasto przy wyjmowaniu. No chyba, żeby włożyć w nie ręczniczek. hmmmmm....
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.