sylwia18 @ 8 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=559040znowu zrobiłam, tym razem wyszły jeszcze pyszniejsze
a dzisiaj jak smakująPRZE-PYSZ-NE!![]()
P.S.
Robiłam je w cieście naleśnikowym.
Bubble @ 13 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=561921Robię jutro z 5 ugotowanych jaj, mam pytanie (troszkę mało profesjonalne...) ile pieprzu i soli? Po łyżeczce, pół?
Nie wiem dokladnie ile soli i pieprzu, bo zawsze robie na oko- wedlug wlasnego smaku.
Bubble, jak juz posiekasz jajka i dodasz maslo i zielenine, to poprostu sprobuj calosc i dopraw wedlug siebie![]()
Caritka @ 13 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=561943Nie wiem dokladnie ile soli i pieprzu, bo zawsze robie na oko- wedlug wlasnego smaku.
Bubble, jak juz posiekasz jajka i dodasz maslo i zielenine, to poprostu sprobuj calosc i dopraw wedlug siebie
ja właśnie tak robiłam i, jak zwykle, musiałam dosypać dużo soli![]()
villanelle @ 26 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=569513Zrobiłam dzisiaj na obiadek z ziemniaczkami i surówką z pora. Chłopcy nawet nie spostrzegli się, że cały obiad jest wegetariański. Jedli aż im się uszy trzęsły, a ja miałam okazjęprzypomnieć sobie smak dzieciństwa
zadzieram kiecę i po jajka lecępamiętam te kotleciki z dziecięcych lat, teraz pora żeby moje dziecię je posmakowało i polubiło![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.