Caritka @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402196Maz stwierdzil, ze jestem niezla wrozka, skoro z malutkiego kurczaka, potrafie zrobic prosie
Tak zartowalismy
Po zawiazaniu nitka i lekkim uformowaniu, przypominal troche kurczaka..- dobrze, ze zostawilam skrzydelka(przynjamniej bylo widac, ze to cos "latajacego"
Zdjęcie cudne - teraz lecę do przodu poogladać instruktaż luzowania kurczakaMam nadzieje, że obejmuje on etap wstepny wyluzowania kucharza
Akulka @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402209
Zdjęcie cudne - teraz lecę do przodu poogladać instruktaż luzowania kurczakaMam nadzieje, że obejmuje on etap wstepny wyluzowania kucharzahehe...
tez tak kulalismy sie ze smiechu, jak go faszerowalam, a potem, jak "bawilam sie"w chirurga...
Nikt by nie uwierzyl, ile przy tym bylo smiechu
Mnie, jako kucharza- bardzo wyluzowalTakze...- polecam
BeataSz @ 9 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=954037Robiłam na obiad dla 8 osób i jeszcze trochę zostało, myślę, że spokojnie dla 8-10, zależy też jak grube plastry będziesz kroić i jak głodni będą goście
zresztą pisałam już o tym tu: https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=119114dziekuje Beatko za szybka odpowiedz, rzeczywiscie musialo mi na oczy pasc, ze nie zauwazylam tego na poprzedniej stronce
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia