Caritka @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402196Maz stwierdzil, ze jestem niezla wrozka, skoro z malutkiego kurczaka, potrafie zrobic prosie![]()
Tak zartowalismy![]()
Po zawiazaniu nitka i lekkim uformowaniu, przypominal troche kurczaka..- dobrze, ze zostawilam skrzydelka(przynjamniej bylo widac, ze to cos "latajacego"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdjęcie cudne - teraz lecę do przodu poogladać instruktaż luzowania kurczakaMam nadzieje, że obejmuje on etap wstepny wyluzowania kucharza![]()
![]()
![]()
Akulka @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402209![]()
![]()
![]()
Zdjęcie cudne - teraz lecę do przodu poogladać instruktaż luzowania kurczakaMam nadzieje, że obejmuje on etap wstepny wyluzowania kucharza![]()
![]()
hehe...
tez tak kulalismy sie ze smiechu, jak go faszerowalam, a potem, jak "bawilam sie"w chirurga...![]()
Nikt by nie uwierzyl, ile przy tym bylo smiechu![]()
Mnie, jako kucharza- bardzo wyluzowal
Takze...- polecam![]()
![]()
BeataSz @ 9 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=954037Robiłam na obiad dla 8 osób i jeszcze trochę zostało, myślę, że spokojnie dla 8-10, zależy też jak grube plastry będziesz kroić i jak głodni będą goście![]()
zresztą pisałam już o tym tu: https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=119114dziekuje Beatko za szybka odpowiedz, rzeczywiscie musialo mi na oczy pasc, ze nie zauwazylam tego na poprzedniej stronce![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.