chachu @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088545Pragnę poinformować szanowne grono iż właśnie przetestowałam nabłyszczanie kwiatka-lilii parą z żelazka. Sprawdzone, działaPolecam![]()
O żelazku nie pomyślałam![]()
![]()
kiedyś mój motylek odpłynął jak go" przefrunęłam" nad dziubkiem gotującego czajnika![]()
Jo_anna1 @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088546O żelazku nie pomyślałam![]()
![]()
kiedyś mój motylek odpłynął jak go" przefrunęłam" nad dziubkiem gotującego czajnika
Wiem... wysłalaś go od razu w kosmos bez biletu powrotnego![]()
AAA mama mi podpowiada żeby uważać na ręce bo ja taka byłam podjarana że złapałam kwiota w rękęi dobrze że mi powiedziałą abym go przez ręczik chociaż trzymała![]()
Nicki1 @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088681super patent z tym odciskaniem buźki lalki
jest już odcinek w ddtvn z właścicielką tortowni:
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,43655,w...osci_detal.htmlOglądałam , myślałam że da pokroić tę torebkę a tu klapa. Ale my robimy ładniejsze torebki![]()
sabinal @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088572Monsai niczego nie robiłam z modeliny. Czy ona zastyga? Ta "foremka" ze zdjęcia jest twarda jak kamień i mogłam mocno wciskać w nią masę żeby dobrze odbić nos, poliki,oczy.Tak-modelina jest bardzo dobrym materiałem, ponieważ wrzucona (oczywiście już zrobiony wzór) do wrzątku i gotowana kilka minut twardnieje na kamień i nic a nic Ci juz się nie rozpuści. Robiłam biżu z modeliny, figurki, magnesy, broszki. Warto spróbowaćJa jak tylko wyzdrowieję i wyjdę na miasto, to lecę po modeline właśnie
hociaż uważam, że pewnie dobre by były i inne masy dostępne w art sklepach,glinki itp. , np samoutwardzalne![]()
![]()
iza-gr @ 9 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088752A czy i do was na pocztę przyszedł mail ze sklepu tortownia.pl z reklamą obecności w DDtvn i przy okazji nowym szkoleniem właśnie tej torebki?ja dziś dostałam, ale jeszcze nie zdążyłam obejrzeć. nie ma co sklepik się rozrasta, choc najtaniej nie jest ale obsługa fajna i przesyłki ekspresowe. Własnie otrzymałam moje zakupki (od męża na urodzinki, więc weekend w kuchni)
a mam pytanko czy któraś używa tego znacznika? http://www.tortownia.pl/sklep,1164,63,PME,...eta_gladka.html bo nie wiem jak gruba masa ma być pod niegoa nie chcę jej porwać;-(![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.