Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Tymcia @ 9 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089131Naprawdę łatwo zrobić te wykrawaczki.Wszystkie zrobiłam w kilkanaście minut.
Fakt, na kalendarze trzeba czekać rok
icon_mrgreen.gif
...Powiedz proszę, gdzie kupię takie paski, ew. jaki maja opis czy do czego są przeznaczone. Nie wiem gdzie szukać. na razie tylko w pracy kalendarze zbierałam
rofl.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Waszkamaszka buźka śliczna. Cieszę się,że pomysł "chwyta" Teraz dobrze mają panie posiadające na stanie rodzinnym córki lub wnusie. Ale bajerancką kolekcję można zrobić. Jutro w pracy napadnę na koleżanki z córkami.
banana.gif

Tymcia foremki wyszły ekstra. Tniemy hurtem aluminim.
icon_biggrin.gif

Wiecie jakie my się zrobimy ekologiczne jak za koleżankami zza wschodniej granicy zaczniemy jeszcze butelki po napojach przerabiać na "suszarki"i foremki. Nic się nie zmarnuje.

Monsai, dziękuję za informacje o modelinie. Muszę kupić i spróbować bo bardzo mnie kuszą te foremki zrobione ze sznurów koralików.
wink.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
no tak... coraz bardziej kryminalnie... chachu wraz z meżem chce porywać córki z loczkami, sabinal Jutro w pracy napadnę na koleżanki z córkami ...

Fakt, pomysł z odciskami świetny i tani. W necie można kupić silikon do odciskania form. koszt ok. 55 zł - ja nie posiadam
icon_smile.gif

Waszka, odcisk wyszedł Ci pierwsza klasa
daumen.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
H_elen, koleżanki chcą tortów z ozdobami innymi niż w cukierniach to niech pocierpią i się dołożą do twórczego wysiłku.
icon_biggrin.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Od dawna poszukuję pięcioramiennej gwiazdki, niezbyt dużej. A tu prosze, jest sposób - dziecko z zabawkami
icon_smile.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
iza-gr @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089357Jeszcze chciałam Wam pokazać co nabyłam na torty http://allegro.pl/tortownica-patera-obroto...1442285177.html chorowałam na talerz obrotowy, ale on ponad 100 zł kosztuje, a ta całkiem fajna, schludna, tania no i obrotowa
icon_smile.gif
)
i co fajna jest? bo ja też chorowałam i "wymusiłam" na mężu zakup i dziś przyjeżdża kurier do mnie z nią
dance.gif
, coprawda od innego dostawcy ale cena zbliżona, więc pewnie ten sam producent i już nie moge się doczekac;-))

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Mam ten talerz jest świetny(też wymusilam na mężu) jak robilam ostatniego torta to stał i mnie podglądał a potem spytał jak ja wcześniej nakładałam masę bez tego talerza? a było ciężko! więc teraz jest radość

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
a ja mam drewniania (zakosilam mamie bo nie potrzebowala hahahaha) i tez fajnie sie sprawdza :D

justa_81

Member
Lis 27, 2007
117
0
0

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
czemu nie;-)) sprytna sprytna;-) ja wlaśnie dostałam swój, poskładam dopieo wieczorem ale odrazu sprawdzę jak działa bo lalkę robię w nocy;-))))

Monsai

Member
Lut 1, 2008
4,932
1
0
dziewCiny, a gdzie przechowujecie barwniki żelowe Wiltona?
Dzisiaj właśnie przyszły (kolorki cudne
dance.gif
) , ale nie wiem czy trzymac je po otwarciu w lodówce czy w szafce ?

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy