Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Monsai @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089614dziewCiny, a gdzie przechowujecie barwniki żelowe Wiltona?
Dzisiaj właśnie przyszły (kolorki cudne
dance.gif
) , ale nie wiem czy trzymac je po otwarciu w lodówce czy w szafce ?
Ja mam na półce w spiżarce ale nie dlatego, że tam chłodniej tylko dlatego, że tam znalazłam trochę miejsca. Myśle, że z powodzeniem może być w szafce.

Nie wiem jaki torcik chcesz robić ale zerknij jaki ten słodziutki
icon_smile.gif
chrzcinowy
albo takie: inne chcinowe

Ostatnią edycję dokonał moderator:

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Ratunku!!!!!! co mam zrobić moje cmc nie dojdzie do jutra więc nie zrobię Ewy!!!!!bez Ewy nie ma raju!!!! co dodać do masy żeby zmiększyć i zrobić cienkie łapki i nóżki przecież mi popęka masa, może planty dowalić? jak mi Ewka nie wyjdzie to cały projekt tortu szlag trafił

Monsai

Member
Lut 1, 2008
4,932
1
0
h-elen @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089629Ja mam na półce w spiżarce ale nie dlatego, że tam chłodniej tylko dlatego, że tam znalazłam trochę miejsca. Myśle, że z powodzeniem może być w szafce.

Nie wiem jaki torcik chcesz robić ale zerknij jaki ten słodziutki
icon_smile.gif
chrzcinowy
albo takie: inne chcinowe
na razie mam w lodówce, myślisz, że tam nic im nie będzie? Czy nie za chłodno znowuż mają?
gruebel_2.gif

Wzory tortów mam wybrane od dawna
icon_smile.gif
i na roczek i na chrzciny, ale ten pierwszy też świetny, ta sukieneczka szczególnie na nim
icon_smile.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
a ja dzis kupilam w empiku za 12zl 6szt nozykow z rekojescia i do tego w komplecie taka gruba podstawka to ciecia.. wydaje mi sie ze tanio.. i do tego jeszcze taki szablonik maly z kwiatkami za 5zl i drucik 12m dlugi za 6zl
icon_razz.gif
(drucikow to mnostwo bylo roznych w fanych cenach i rozne kolory i grubosci) naprawde polecam empik (tylko te takie wielkie jak gdzies macie bo u nas we Wroc bylam z wielu ale w RENOMIE jest na calym pietrze prawie i tam jest wszystkiego mnostwo.. a w innych mniej rzeczy i niekoniecznie to co sie przydaje..

p.s w TKmax nie bylo RZADNYCH wykrawaczek.. szok..

Tymcia

Member
Sty 7, 2011
99
0
0
Waszka jak robiłam węża to też mu łepetyna opadała ale podparłam na folii aluminiowej i rano był twardziutki.

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
kurcze idę próbować mam nadzieje że wyjdzie ,węża juz mam (różowego hi hi) mam dzisiaj całą noc na próby
wink.gif
mój wygląda jak dżdżownica
gruebel_2.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Kazeno byłam wczoraj w TKmax i faktycznie tak pustych "ciastowych" regałów jeszcze nie widziałam.W empiku kupiłam kilka cieniutkich pędzelków coby oczka ładnie wymalować. W jakim dziale Ty kupujesz te swoje cudeńka bo nie znalazłam? Spieszyłam się trochę i nie mogłam dokładnie poszukac.

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
Sabinal w tym empiku w renomie na 3 pietrze jest kilka regalow tak z tylu po lewej stronie gdzie sa sprzety
a) do robienia kolczykow- tam sa druciki- zaraz tak przy glownej alejce
b) po drugiej stronie wisza wlasnie takie male szbloniki (zaraz kolo kilku wieszakow z malymi naklejkami takimi dla dzieci) a na samym dole (trzeba kucnac
icon_razz.gif
) wlasnie znalazlam ten zestaw z nozykami (tylko byly 2 rodzaje ten wlasnie taki tanszy a drugi chyba troszke drozszy i chyba bez zapasowych nozykow- pewnie kwestia firmy..)

P.S nozyki osobno i te rekojecie osobno tez sa ale jak zobaczylam ze tyle samo kosztuje rekojesc z jednym nozykiem co ten zestaw to wzielam zestaw
icon_razz.gif

jak wejdziesz w te regaly do malowania, modeliny i tych roznych wlasnie koralikow kolczykow to idz powoli i zauwazysz na bank cos fajnego hehe :D

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
kazeno @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089776Sabinal w tym empiku w renomie na 3 pietrze jest kilka regalow tak z tylu po lewej stronie gdzie sa sprzety
a) do robienia kolczykow- tam sa druciki- zaraz tak przy glownej alejce
b) po drugiej stronie wisza wlasnie takie male szbloniki (zaraz kolo kilku wieszakow z malymi naklejkami takimi dla dzieci) a na samym dole (trzeba kucnac
icon_razz.gif
) wlasnie znalazlam ten zestaw z nozykami (tylko byly 2 rodzaje ten wlasnie taki tanszy a drugi chyba troszke drozszy i chyba bez zapasowych nozykow- pewnie kwestia firmy..)

P.S nozyki osobno i te rekojecie osobno tez sa ale jak zobaczylam ze tyle samo kosztuje rekojesc z jednym nozykiem co ten zestaw to wzielam zestaw
icon_razz.gif

jak wejdziesz w te regaly do malowania, modeliny i tych roznych wlasnie koralikow kolczykow to idz powoli i zauwazysz na bank cos fajnego hehe :D
I oczami nie mrugaj bo coś przeoczysz
rofl.gif

Sorki, musiałam. Jak ktoś dzisiaj oglądał Słodki Biznes to wie o co chodzi. Buddy dzisiaj był na wielkim ekranie na Time Sqare (kurcze chyba tam
gruebel_2.gif
)
i kazał swoim pomocnikom wyjśc na ulicę i go podziwiać. I jeden do drugiego właśnie powiedział żeby tylko oczami nie mrugała bo cos przeoczy
icon_mrgreen.gif

Nie wiem ale bardzo mnie to rozbawiło.

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
chachu @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089788I oczami nie mrugaj bo coś przeoczysz
rofl.gif

Sorki, musiałam. Jak ktoś dzisiaj oglądał Słodki Biznes to wie o co chodzi. Buddy dzisiaj był na wielkim ekranie na Time Sqare (kurcze chyba tam
gruebel_2.gif
)
i kazał swoim pomocnikom wyjśc na ulicę i go podziwiać. I jeden do drugiego właśnie powiedział żeby tylko oczami nie mrugała bo cos przeoczy
icon_mrgreen.gif

Nie wiem ale bardzo mnie to rozbawiło.
nie oglądałam tego odcinka, ale żarcik dobry odrazu sobie ich wyobraziłam i też mnie to rozbawiło;-) tak więc dzień powinien być dobry;-))
a co do wykrawaczek Alutki to tez je mam (głównie malutkie kwiatki wykorzystuje. ale są fajne) tylko ja durna sciągałam je od brata z ebaya angielskiego zamiast w Polsce poszuakć
dump.gif
i czekałam chyba z miesiąc;-)

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Nie nadążam za Wami cholera lecicie jak torpedy.macie fajnie bo u Was wiele sklepów a u mnie na zadupiu to kicha NIC NIE MA!!!!!tylko głupi poseł węgrzyn(pisze z małej bo nie zasługuje na dużą) mój mąż chodził z nim do klasy i mówił że on zawsze był głupi matoł

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
waszkamaszka @ 11 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089902Nie nadążam za Wami cholera lecicie jak torpedy.macie fajnie bo u Was wiele sklepów a u mnie na zadupiu to kicha NIC NIE MA!!!!!tylko głupi poseł węgrzyn(pisze z małej bo nie zasługuje na dużą) mój mąż chodził z nim do klasy i mówił że on zawsze był głupi matoł
hahah dobre
nie martw się u mnie też nie ma żadnych sklepów i musze się netem posługiwać, żadnego Tmaxxa nie ma ;-(( a podobno takie gadżety tam są;-(

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy