Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
Pieguss @ 10 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089545sprytna, sprytna ;)

dzisiaj młodemu w biedronce kupiłam ciastolinę, opkaowania zapasowe i na wieczkach od kubeczków są do odciśnięcia zyg zag, złomek i luigi, już myślę jak podwędzić Kacprowi :D :D :D
też się zastanawiałam nad tą ciastolinę bo mam Zygzaka zrobić, tylko, że ja mam córkę i ona wolałaby te z zamkiem i księżniczkami
icon_neutral.gif
więc nic nie kupiłam

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
hehe chachu ja nie ogladalam bo nie mam TLC
icon_razz.gif
ale owszem mrugac nie wolno
icon_razz.gif
bo tam tego wszystkiego tyle ze jak mrugniesz to juz przejdziesz obok czegos przydatnego
icon_razz.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Duszka20 @ 11 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089913hahah dobre
nie martw się u mnie też nie ma żadnych sklepów i musze się netem posługiwać, żadnego Tmaxxa nie ma ;-(( a podobno takie gadżety tam są;-(
Tam to chyba trzeba trafić, czyli blisko mieszkać i często zaglądać.
Przed świetami wybraliśmy się do Dublina i w pierwszym Tkmaxie porażka. Byłam tak rozczarowana jak dziecko. W drugim trochę było ale żeby faktycznie takie cuda to niewiem. Póżniej byłam bliżej mojej wioski ( i bez dzieci
icon_mrgreen.gif
) było lepiej, ale takiego syfu to jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam. Wszystko pootwierane, powywalane, dobrze że mam chłopa zmyślnego to jak zobaczył coś na innym regale to mi pokazywał. Staliśmy i z trzech kompletów literek metalowych składaliśmy jeden. No ale dzięki temu zrobiłam sobie małe gratisy
icon_redface.gif
, No bo jak w cyferkach ktoś małego ślicznego motylka przełożył to jak go mialam nie przygarnąć.

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
chachu @ 11 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1089958Tam to chyba trzeba trafić, czyli blisko mieszkać i często zaglądać.
Przed świetami wybraliśmy się do Dublina i w pierwszym Tkmaxie porażka. Byłam tak rozczarowana jak dziecko. W drugim trochę było ale żeby faktycznie takie cuda to niewiem. Póżniej byłam bliżej mojej wioski ( i bez dzieci
icon_mrgreen.gif
) było lepiej, ale takiego syfu to jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam. Wszystko pootwierane, powywalane, dobrze że mam chłopa zmyślnego to jak zobaczył coś na innym regale to mi pokazywał. Staliśmy i z trzech kompletów literek metalowych składaliśmy jeden. No ale dzięki temu zrobiłam sobie małe gratisy
icon_redface.gif
, No bo jak w cyferkach ktoś małego ślicznego motylka przełożył to jak go mialam nie przygarnąć.
rofl.gif
w moich stronach to się nazywa "zorganizowaniem sobie"
icon_razz.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Dziękuję Kazeno. Myślę do TKmax podjechać w przyszłym tygodniu bo chyba uzupełnią te puste haki. Zarezerwuję sobie więcej czasy to dokładnie przejdę empik. Od dziś zacznę ćwiczyć chodzenie -
icon_eek.gif
ani mrugnę.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Monsai @ 11 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1090025a talerzyk jakiej średnicy jest Alutko ? I jakich rozmiarów te foremeczki? Cudeńka po prostu! Były może jeszcze ?
Monsai, wczoraj przeglądałam Allegro i są patery szklane śr. 30 cm na metalowej nodze (inox) - obrotowe po 19,90 a nawet za 15 zł. Tylko upewnij się czy są obrotowe bo nie analizowałam czy to te same. Wcześniej koleżanki juz dawały link do podobnej.

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
h-elen, powiedz mi ile czekałaś na przesyłkę przydasiów od sprzedawcy krzych.lublin, bo ja już prawie dwa tyg temu kupiłam, a nie wiem czy nawet wysłał, bo nijak nie można się z nim skontaktować
gruebel_2.gif
coś mi tu nie pasuje..

Ostatnią edycję dokonał moderator:

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
iza-gr @ 11 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1090109h-elen, powiedz mi ile czekałaś na przesyłkę przydasiów od sprzedawcy krzych.lublin, bo ja już prawie dwa tyg temu kupiłam, a nie wiem czy nawet wysłał, bo nijak nie można się z nim skontaktować
gruebel_2.gif
coś mi tu nie pasuje..
Wiesz, wtedy kiedy u niego kupowałam to przychodziła góra do dwóch tygodni (przesyłka ekonomiczna) i nic nie zginęło. Później miał jakieś chyba zdrowotne problemy i zaczęły się opóźnienia. Dawno u niego nie kupowałam ale koleżanki mówiły, że teraz długo muszą czekać.

Monsai

Member
Lut 1, 2008
4,932
1
0
paterka jak paterka, czaję się na tę szklaną owszem, ale te wykrawaczki strasznie mnie nęcą
icon_smile.gif

Alutka

Member
Lut 28, 2007
738
0
0
Malutkie mają ok 2.5cm a wieksze ok 4cm, kosztowały dokładnie 15.55 , 4 opakowania były na pewno.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy