- Maj 12, 2010
- 126
- 0
- 0
sohers @ 26 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982046Ale dobreJuż wcześniej widziałam ten zestaw, ale tak się zastanawiam czy ja potrzebuję aż tylu tylek![]()
Możliwości daje dużo ale np z zestawu- mam 10 elementowy tak naprawdę korzystam tylko z 6. Odpowiadaja mi wielkością i kształtem. Może nie odkryłam jeszcze prawdziwego wykorzystania pozostałych.
Na razie eksperymentuję z wykrawaczkami z tortowni i odkrywam co rusz to nowe możliwości. Listeczki wychodzą śliczne, gerbery słodziutkie. Bardzo się cieszę z zakupu. A ile zabawy ma moje dziecię. Pojawiły się już literki( od dwóch tygodni ciągle było brak) a ja nadal się nad nimi zastanawiam-chyba inwestycja kapitału mnie przeraża. Czekam aż pojawią się motylki. teraz przy promocji na wykrawaczki tortownia ma ciagle braki.
granola @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982199ja zamawialam w pan-centrum, literki wykrawaczki i jakies tam pierdółki ale maja bardzo droga przesylke wiec oplaca sie zamawiac duzo rzeczyKiedys w PAN widziałam literki, teraz nie wyswietla mi się ta pozycja![]()
h-elen @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982206chwilowo brak, czekają na dostawę...
Oliweczka tam dzwoniła
Dzięki za informację. Będę śledziła.![]()
Czy w PAN i tortowni mają takie same literki? Bo jak nie to kolejny dylemat które byłyby lepsze?
sabinal @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982462Znalazłam właśnie świetna stronkę dla początkujących z instrukcjami:
niezłe ciacho
W Tortownii sa już motylki i inne produkty, których brakowało w ostatnich dniach.
link nie działa![]()
sabinal @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982462Znalazłam właśnie świetna stronkę dla początkujących z instrukcjami:
niezłe ciacho
W Tortownii sa już motylki i inne produkty, których brakowało w ostatnich dniach.
Link nie działa a motylków znowu brak.![]()
lilka @ 28 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982777Witam, chciałam się poradzić czy ma ktoś może te wykrawaczki do falbanek http://www.tortownia.pl/sklep,522,102,PME,...i_falbanki.html i czy może coś o nich powiedziec, bo mam zamiar kupić tylko nie mogę się zdecydować czy te lub te http://www.tortownia.pl/sklep,1441,102,PME...h_falbanki.html byłabym bardzo wdzięczna
Zakupiłam te pierwsze. Na razie eksperymentuję. Falbanki ok.
Na te drugie też mam chrapkę.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.